27 Haziran 2013 Perşembe

Boyunuzu Uzun Gösterecek Tüyolar...

Sizinde boyunuz benim gibi 1.60larda veya altındaysa bu tüyolar tam bize göre...
Çoğu bana çok mantıklı geldi denemeye değer...


1- İspanyol Paça Pantolon Giyin : Bacak kısmı dar, paçası bol kesimde ispanyol paça patolonlar bacak boyunuzu olduğundan uzun gösterecektir. Bu pantolonları topuklu ayakkabıyla giyerseniz, 2 kat daha fazla sonuç alırsınız. Bu pantolonların bacak kısmının bol olmamasına dikkat etmelisiniz.









2- Uzun Etek Giyin : Bu moda dünyasında bilinen ve sıkça başvurulan bir hile. Rachel Bilson, Rachel Zoe, ve Mary-Kate Olsen gibi ünlüler de bu yola başvuruyor. Etek boylarını uzatarak, gövde boyunuzundan biraz çalıp, bacak boyunuza eklemek mümkün. Uzun eteğinizi çok fazla bol olmayan sade bir t-shirt’le kombinleyin. Böylece hem zayıf hem uzun görüneceksiniz.


3- Kısa Topuklu Ayakkabı Giyin : Bilinenin aksine değil mi? Şort veya etek giydiğinizde giyeceğiniz kısa topuklu ayakkabılar bacaklarınızı hem daha uzun hem de daha ince gösterecektir. Eğer ten rengine yakın ayakkabılar seçerseniz, hileniz daha da başarılı olacaktır.


4- Kısa Giyiyorsanız, “İyice” Kısaltın: Eğer şort veya kısa etek giymek istiyorsanız, bunlar mini olmalı. Böylece bacağınızın görünen kısmı, giydiğininizden daha fazla olacak ve bacağınız uzun gözükecektir.Ara boylardan kaçının. It-girl Miroslava Duma, bu yola sıkça başvuruyor.


5- Saçınızı Topuz Yapın : Saçınızı tepeden topuz yaptığınızda, boyunuz uzun, yüzünüzse ince gözükecek. Saçınızı tepeden uğraşılmamış gibi görünen bir topuz yapın. Farkı göreceksiniz.


6- Tek Renk Giyinin : Dikey bir çizgi oluşturmak, uzun ve ince gözükmek için harika bir hiledir. Eğer bu tek renk kombininizde pantolon olacaksa, belini yüksek tutun.


7- Yüksek Bel Giyin : Yüksek bel giymek, boyunuzun uzun göründüğüne dair harika bir göz hilesi yaratacaktır. Etek, şort veya skinny jean’lerinizi yüksek bel seçin, üzerine giydiğiniz t-shirt’ü içinize sokun, ve uzun görünün!


8- Sivri Burun Babet Giyin : Sizden her saniye topuklu ayakkabı giymeniz beklenemez değil mi? Öyleyse, bacak boyunuzu uzun göstermek için sivri burun babetleri de kullanabilirsiniz.


9- Dikine Çizgiler Tercih Edin : İşte en eski hile! Dikine çizgiler sizi kesinlikle olduğunuzdan uzun gösterecek. Ne şans ki, bu sene de hayli moda.


10- Koca Bir Çanta Edinin : Minyon kadınlar için büyük bir çanta seçmek akıllıca bir hareket. Neden mi? Çünkü herkes aksini düşünüyor!


11- Saçınızı Kestirin : Saçınız kısaysa, olduğunuzdan daha uzun gözükeceksiniz. Çene boyundaki saç uzunluğu zarif bir tercih olabilir.


12- Bel Kemeri Kullanın : Vücudunuzu ikiye bölüyorsunuz. Kemerler genelde belin aşağısına takıldığı için, sizin bel hizanıza taktığınız kemer, sizin bacak boyunuzu uzun gösterecek. Kemeri ince seçmelisiniz.


13- Kıyafetleriniz Tam Üstünüze Göre Olsun: Eğer minyon biriyseniz, kıyafetleriniz çizilmiş gibi üzerinize oturmalı. Eğer kesilmiş bir jean giyecekseniz, ayak bileğinizin çok üstünde olmamalı. Blazer ceket giyecekseniz, kolları tam oturmalı. Terzinize ölçünüzü aldırın ve kıyafetlerinizi size göre “tam” yapmasını söyleyin.


14- V Yaka Giyin : V yaka kıyafetler, harika bir ilüzyon yaratarak boyunuzu uzun gösterir. Kazaklarınızı, t-shirtlerinizi buna göre seçin. Gömlek giyecekseniz, 2-3 düğmenizi açın ve yakasını V hale getirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder